Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.

Pulsar Axion LRF XQ38

4779022924514
Pulsar Axion LRF XQ38
Pulsar Axion LRF XQ38
Pulsar Axion LRF XQ38
2,300.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Pulsar Thermische Nachtkijker Axion LRF XQ38

Ingebouwde precisie-laserafstandsmeter
Geïntegreerde, nauwkeurige laserafstandsmeter biedt nauwkeurige afstandsmeting in twee modi: eenmalige tijdmeting en scanmodus met een nauwkeurigheid van ± 1 m tot een afstand van 1 km. Nauwkeurige afstandsmetingen helpen om snel de grootte van het territorium, de afstand en het reliëf te beoordelen.

Zeer gevoelige thermische beeldsensor
De 384x288 @ 17 µm warmtebeeldsensor van de Axion XQ met NETD 40mK zorgt voor perfecte detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden wanneer het thermisch contrast laag is. De kleinste temperatuurverschillen zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens regen, mist of koude ochtenden in de moeilijkste omstandigheden voor warmtebeeldcamera's.

Lichtgewicht en robuuste behuizing van magnesiumlegering
Behuizing gemaakt van lichtgewicht magnesiumlegering zorgt voor een hoge structurele stijfheid en robuustheid. Het geringe gewicht van de monoculair maakt het een perfecte optie voor lange reizen buitenshuis wanneer een lichte maar toch capabele eenheid nodig is.
Detectiebereik meer dan 1300 meter
Een krachtige F38 / 1.2 objectieflens gecombineerd met een 384x288 @ 17 µm zeer gevoelige thermische beeldsensor biedt uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan in volledige duisternis tot op 1350 m afstand worden gedetecteerd.