Olight M2R Warrior

Oplaadbare zaklamp

Olight M2R Warrior
Olight M2R Warrior
Olight M2R Warrior
Olight M2R Warrior
Nu 107,95 *Prijzen zijn inclusief btw
200000016397
Olight M2R Warrior oplaadbare zaklamp

's Werelds eerste zaklamp met een achterschakelaar waarmee je direct draadloos kunt opladen met behulp van de bijgeleverde magnetische laadpoort.
Deze voor tactische doeleinden ontworpen zaklamp heeft een maximale output van 1500 lumen met een bereik van 208 meter.
Voorzien van zowel een zijschakelaar als een extra slijtvaste RVS achterschakelaar. Het meest bijzondere van de M2R is dat de gebruiker kan kiezen uit twee verschillende bedieningsprogramma's: standaard en tactisch. Wisselen tussen de twee bedieningsprogramma's kan door de achterschakelaar en de zijschakelaar tegelijkertijd in te drukken.
Tactisch programma: achterschakelaar half indrukken is 1500 lumen max. output (momentary), zelfde schakelaar doordrukken is stroboscoopstand om belagers te verblinden en visueel uit te schakelen. Standaard programma: achterschakelaar is aan/uit functie voor de 1500 lumen stand. Via de zijschakelaar zijn alle functies te gebruiken, respectievelijk moonlight-low-medium2-medium1-high-turbo en strobe. Zie verder de gebruiksaanwijzing voor de uitgebreide mogelijkheden. De fraai uitgevoerde USB laadkabel heeft een slechts 5 mm dikke magnetische aansluiting die zichzelf eenvoudig op de lamp laat klikken voor de laadfunctie. Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen kan de lamp maximaal 1500 lumen licht geven!! Batterij: gemodificeerde 18650 accu 3500 mAh ORB-186S35 Rechargeable. Deze + zijde dient richting de dop geplaatst te worden.

Standen:
1. max. 1500-700 Lumen 3+120 min
2. 700 Lumen 120 min
3. 250 lumen 6 uur en 15 min
4. 15 lumen 70 uur
5. moonlight 1 Lumen 25 dagen
6. stroboscoop.

De lamp schijnt max. 208 meter ver en is waterdicht volgens IPX-8 (= 1,5 meter). Daarnaast is de lamp natuurlijk schokbestendig. Lock out=vergrendelen schakelaar. Meer dan drie seconden schakelaar ingedrukt houden vanuit de "uit" stand. De moonlight stand zal kort branden en dan uitschakelen, nu is de lock out functie geactiveerd. Ontgrendelen; wederom drie seconden ingedrukt houden. Voorzien van een magneet aan de achterkant van de lamp. Tevens oplaadpunt. Een fraaie geanodiseerde tactische blauwe ring rond de kop van de lamp en de schakelaar maken de lamp direct herkenbaar als een echte Olight!
Op de lamp wordt 5 jaar garantie gegeven!

Inclusief de volgende accessoires:
  • cordura riemetui van tactische kwaliteit
  • laadkabel usb-magneet
  • polskoord
  • gebruiksaanwijzing.