Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €150!

FAQs

De Meest Gestelde Vragen

Wat is Het Brabants Jachthuis en wat bieden jullie aan?

Het Brabants Jachthuis is dé plek voor outdoorliefhebbers. We bieden een breed assortiment aan outdoor kleding voor heren, dames en kinderen, evenals accessoires voor jachthonden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Waar bevindt Het Brabants Jachthuis zich?

Onze winkel is gevestigd op Kruisweg 10, 5406 PB Uden. We heten je van harte welkom om onze winkel te bezoeken.

Wat zijn de openingstijden van Het Brabants Jachthuis?

*Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00*
Bieden jullie online winkelen aan?

Ja, we bieden ook online winkelen aan via onze website. Je kunt onze producten bekijken en online bestellen vanuit het comfort van je huis.

Accepteren jullie retourzendingen?

Ja, we accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na aankoop, op voorwaarde dat de producten in hun originele staat en verpakking zijn. Raadpleeg onze retourbeleidspagina voor meer informatie.

Zijn jullie producten geschikt voor jagers?

Hoewel we zeker producten hebben die geschikt zijn voor jagers, richten we ons niet alleen op jagers. Onze outdoor kleding en accessoires zijn bedoeld voor iedereen die van het buitenleven geniet.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws van Het Brabants Jachthuis?

Je kunt op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en nieuws door onze website te bezoeken en je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Volg ons ook op sociale media voor de laatste updates.

Kan ik contact met jullie opnemen voor productadvies?

Natuurlijk! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met productadvies en eventuele vragen die je hebt. Neem contact met ons op via e-mail (info@hetbrabantsjachthuis.nl) of telefoon (0413 - 432 045).