Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €150!

Verzendbeleid

Verzendbeleid van Het Brabants Jachthuis

Welkom bij Het Brabants Jachthuis. Wij waarderen je keuze om bij ons te winkelen en streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren.

1. Verzendtijden:

 • Onze standaard leveringstijd is 2-4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. We werken hard om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd wordt geleverd.

2. Verzendproces:

 • Leveringen in de Benelux worden bezorgd door GLS Post, en/ of Post NL. In Duitsland door de Deutsche Post (DHL) of DPD.

3. Verzendkosten:

 • - Nederland: € 6,95 tot en met 32 kg., (max. 32 kg.) binnen Nederland op basis van vooruitbetaling. Bij bestellingen  boven de 32 kg. worden de verzendkosten aangepast en ontvangt de koper via e-mail een definitieve prijsopgave.
  - Duitsland: € 6,95 tot en met 10 kg., binnen Duitsland op basis van vooruitbetaling. Bij bestellingen boven de 10 kg. worden de verzendkosten aangepast en ontvangt de koper via e-mail een definitieve prijsopgave.
  - België: € 6,95 tot en met 2 kg., € 8,60 tot en met 5 kg., € 12,90 tot en met 10 kg., € 17,50 tot en met 15 kg., € 21,50 tot en met 20 kg.  
  - Indien bestellingen buiten die drie landen worden verzonden, gelden de verzendkosten volgens de internationale tarieven. Koper ontvangt dan via e-mail een definitieve prijsopgave

4. Leveringsgebied:

 • Wij leveren aan adressen binnen Nederland, Duitsland en België. Voor internationale verzendingen, neem contact met ons op voor meer informatie.

5. Vertragingen:

 • Indien de gebruiker een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertermijn is dan ook nimmer een fatale termijn. De uiteindelijke levertermijn zal de opgegeven termijn nimmer met meer dan één maand na plaatsing van de bestelling overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Bij overschrijding van een termijn dient de koper de gebruiker schriftelijk in gebreke te stellen.

6. Ontvangst van Bestelling:

 • Zorg ervoor dat je bij levering aanwezig bent om je bestelling in ontvangst te nemen. Als je niet beschikbaar bent op het moment van levering, zal de vervoerder instructies achterlaten voor een nieuwe afleverpoging of ophalen.

7. Contact en Ondersteuning:

Dank je voor het winkelen bij Het Brabants Jachthuis. We hopen dat je tevreden zult zijn met je aankoop en onze service.