Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €150 in Nederland!

Jacht & Outdoor Blog | Het Brabants Jachthuis

  • Perfecte Jachttrofeeën: Bereid en Presenteer Je Buit

    Perfecte Jachttrofeeën: Bereid en Presenteer Je Buit

    Leer hoe je jachttrofeeën klaarmaakt en presenteert met onze praktische handleiding. Van het juist koken en zagen van het gewei tot het veilig bleken en stijlvol presenteren op schedelplankjes, ontdek alle essentiële stappen om je buit te eren.
    Lees verder
  • jachthond

    De Beste Jachthonden artikelen voor Beginners

    Deze blog biedt een uitgebreide gids voor beginners die starten met jachthondentraining. Ontdek de essentiële trainingshulpmiddelen zoals dummy's, sliplijnen, halsbanden en tuigjes, en veiligheidstools. Leer meer over de topmerken zoals Mystique en Hubertus, en krijg waardevolle tips voor een effectieve en veilige training van je jachthond.
    Lees verder
  • jachtkalender

    De Jachtkalender: Wat je Moet Weten voor het Nieuwe Seizoen

    Met de start van een nieuw jachtseizoen is het essentieel om goed voorbereid te zijn en de jachtkalender te kennen. Deze blogpost bespreekt de jachtperiodes voor verschillende wildsoorten in Nederland, zoals de houtduif, wilde eend, fazant, konijn en haas. Door je aan deze kalender te houden, draag je bij aan duurzaam natuurbeheer. We bieden ook tips voor de voorbereiding op het jachtseizoen, waaronder het controleren van je uitrusting, het verkennen van je jachtgebied en het oefenen van je schietvaardigheden. Veiligheid staat voorop, en we benadrukken het belang van het volgen van de regels en voorschriften. Bereid je voor op een succesvol en verantwoord jachtseizoen!
    Lees verder
  • Bescherm Je Hond Deze Herfst: Voorkom Blessures met de Dry-up Cape

    Bescherm Je Hond Deze Herfst: Voorkom Blessures met de Dry-up Cape

    Bescherm je hond tegen herfstblessures met de Dry-up Cape! Deze cape droogt je hond snel op na het zwemmen en houdt zijn lichaamstemperatuur op peil. Voorkom blessures zoals Cold-water tail en houd je hond gezond en gelukkig tijdens alle herfstactiviteiten. Perfect voor actieve honden die deelnemen aan trainingen, jacht of wildbeheer.
    Lees verder
  • De Voordelen van een Warmtebeeldcamera voor de Jacht

    De Voordelen van een Warmtebeeldcamera voor de Jacht

    Een warmtebeeldcamera kan je jachtervaring aanzienlijk verbeteren door dieren te detecteren in totale duisternis, de veiligheid te vergroten, tijd te besparen en efficiëntie te verhogen. Deze geavanceerde technologie biedt ook de mogelijkheid om te jagen onder moeilijke omstandigheden zoals mist en regen, en vermindert de impact op het milieu door gerichter te jagen. In deze blogpost bespreken we de voordelen van warmtebeeldcamera's voor de jacht en geven we tips voor het kiezen van de juiste camera.
    Lees verder
  • Hoe Een Verrekijker Kopen - Waar Moet je op Letten?

    Hoe Een Verrekijker Kopen - Waar Moet je op Letten?

    In deze blogpost bespreken we belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kopen van een verrekijker, zoals vergroting, lensdiameter, beeldkwaliteit, draagbaarheid en duurzaamheid. We verwijzen ook naar onze uitgebreide collectie verrekijkers die op voorraad zijn om je te helpen de perfecte keuze te maken voor je jachtavonturen.
    Lees verder
  • hoogzit jacht

    Waarom Elke Jager een Hoogzit Moet Hebben

     

    In deze blogpost leggen we uit waarom een hoogzit een essentieel hulpmiddel is voor elke jager. We bespreken de voordelen zoals betere zichtbaarheid, verbeterde veiligheid en comfort tijdens de jacht. Daarnaast geven we tips voor het kiezen van de juiste hoogzit en verwijzen we naar onze topaanbevelingen en de hoogzit collectie. Veiligheidstips voor het gebruik van een hoogzit worden ook behandeld. Bezoek onze winkel en ontdek de beste hoogzits voor jouw jachtbehoeften.
    Lees verder
  • Hoe Kies je de Juiste Sliplijn voor je Hond?

    Hoe Kies je de Juiste Sliplijn voor je Hond?

    Het kiezen van de juiste sliplijn voor je hond is cruciaal voor een succesvolle training. Deze uitgebreide gids helpt je om de beste keuze te maken door de voordelen van verschillende materialen, lengtes en diktes te bespreken. Inclusief praktische tips voor onderhoud en gebruik in verschillende situaties.

    Lees verder
  • warmtebeeldcamera

    Hoe Warmtebeeldcamera's je Jachtervaring Verbeteren

    Warmtebeeldcamera's zijn essentieel voor jagers die in omstandigheden met weinig licht opereren. Ze verbeteren zichtbaarheid, veiligheid en efficiëntie tijdens de jacht. Bij Het Brabants Jachthuis vind je een breed scala aan warmtebeeldcamera's die je jachtuitrusting compleet maken. Ontdek onze topmodellen en leer hoe je deze technologie optimaal kunt benutten voor een succesvolle jacht.
    Lees verder
  • jacht laarzen

    Het Belang van Goede Laarzen voor de Jacht

    Ontdek waarom goede laarzen essentieel zijn voor elke jager. Leer waar je op moet letten bij het kiezen van jachtlaarzen voor comfort en bescherming en ontdek onze uitgebreide collectie jachtlaarzen bij Het Brabants Jachthuis
    Lees verder